Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری ایسنا: مصطفی انوشه گفت: از روز چهارشنبه هفته گذشته (۴ اردیبهشت) در اقدامی هماهنگ با سیاست‌های خصمانه دولت آمریکا، گوگل‌پلی بدون کسب مجوز از کاربران، در اقدام کم‌سابقه‌ای که مصداق بارز نقض حریم خصوصی است، اپلیکیشن‌های هاتگرام و تلگرام طلایی را حذف کرد.

وی افزود: همکاران ما در شرکت دانش‌بنیان از زمان چنین اقدامی تاکنون بیش از ۵۰ بار با این مجموعه مکاتبه کرده‌اند تا ضمن پاسخگویی به ادعاهای نادرست و کذبی که از سوی گوگل مبنی‌بر بدافزار بودن و انجام عملیات جاسوسی توسط این دو اپلیکیشن بومی مطرح‌شده بود، مشکلات به‌وجود آمده را حل کنند اما تاکنون این مجموعه هیچ‌گونه پاسخی به تماس‌های ما نداده است و عجیب‌تر این‌که نسخه‌های متنوعی را نیز که از این اپلیکیشن ارائه کرده‌ایم بر مبنای همان ادعاهای واهی حذف کرده است و همه این‌ها در حالی است که پوسته‌هایی مانند تلگرام پلاس که در اسپانیا فعالیت دارد، همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انوشه ادامه داد: پرواضح است مشکل به‌وجود آمده برای حدود ۴۰ میلیون کاربر ایرانی این دو اپلیکیشن فنی نیست و نتیجه خصومت آشکار شرکت گوگل است که حتی برای تبعیت از دولت آمریکا حاضر شده شعارهای خود مبنی‌بر حفظ حریم خصوصی کاربران را نیز آشکارا نقض کند. از این‌رو حل این اختلال با راهکارهای فنی مانند ارائه به‌روز سازی‌های جدید قابل‌حل نیست و امیدواریم در اسرع وقت راه‌حلی برای ارائه خدمت به مردم عزیز آماده کنیم.
این فعال حوزه فناوری اطلاعات با اشاره به نیازهایی که ایجاد پوسته‌هایی مانند هاتگرام و تلگرام طلایی را ضروری می‌کرد، گفت: پوسته‌های تلگرام طلایی و هاتگرام با رویکرد ایجاد فضای پاک برای کودکان سال‌ها قبل تولید شد. پس از فیلترینگ تلگرام و با تأیید مرکز ملی فضای مجازی بنا شد، این کلاینت جهت کنترل و مدیریت فضای ترویج خشونت و غیراخلاقی تلگرام به ادامه فعالیت خود بپردازد؛ تا ضمن ارائه کلاینت بومی، به ارائه خدمات پرداخته شود. پس از انتشار گزارش مرکز ماهر در خصوص مخاطرات ناشی از کلاینت‌های تلگرام، این مجموعه به‌عنوان اولین و تنها مجموعه در راستای ایجاد شفافیت به سازمان فناوری اطلاعات مراجعه و ضمن انتشار کلیه دسترسی‌ها بر روی سایت و نیز در حین نصب اپلیکیشن کلیه نکات سازمان مذکور را در خصوص رعایت حریم خصوصی رعایت کردیم که این مطلب پیش‌تر به‌صورت رسمی به این سازمان در تاریخ ۹۷/۰۴/۱۱ ارسال‌شده است و آماده ارزیابی کارشناسان امنیتی ذی‌صلاح در خصوص مجوزهای دسترسی اپلیکیشن‌های خود هستیم.
انوشه تأکید کرد: امیدواریم با بومی‌سازی هرچه بیشتر صنعت IT کشور، به نفوذ سلطه‌جویانه گوگل و دیگر ابزارهای خارجی دیگر شاهد این هجمه‌ها که مبین نقض حریم خصوصی کاربران و سلب آزادی مردم در انتخاب فناوری است، خاتمه داده شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: کاربران ایرانی هاتگرام و تلگرام طلایی گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۷۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن

شاسی‌بلند جدید آواتر ۱۱ امروز در نمایشگاه خودرو پکن معرفی شد. این خودرو که اولین محصول برند آواتر شناخته می‌شود، توسط نادر فقیه‌زاده، طراح سابق بی‌ام‌و طراحی شده است.

به گزارش خبر آنلاین، آخرین مدل معرفی شده از آواتر در چهار مدل ارائه می‌شود که از ۴۱۵۰۰ تا ۵۳۹۰۰ دلار (معادل دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تا سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان) متغیر است. خودروی اصلاح شده به جای تغییرات اساسی، بر اصلاحات تمرکز دارد.

همانطور که ماه گذشته در آواتر ۱۲ معرفی شد، آواتر ۱۱ اکنون با رنگ طلایی فلورسنت عرضه می‌شود. این رنگ از رنگ‌دانه‌های متغیر استفاده می‌کند که رنگ‌ها را در زوایای خاص تغییر می‌دهد. بر اساس پلت فرم EP ۱، آواتر ۱۱ دارای گزینه‌های تک موتوره یا دو موتوره و انتخاب برد ۵۸۰ کیلومتر تا ۷۳۰ کیلومتر است.

پیشرانه DriveONE هواوی، موتور‌های تک یا دوگانه را با قدرت ۳۰۸ تا ۵۷۰ اسب بخار و گشتاور ۳۷۰ تا ۶۵۰ نیوتن متر ارائه می‌کند. شتاب‌گیری صفر تا صد این خودرو از ۳٫۹تا ۶٫۶ ثانیه متغیر است. گزینه‌های باتری شامل ۹۰ یا ۱۱۶ کیلووات ساعت با شارژ سریع ۷۵۰ ولت هستند.

فضای داخلی اکنون دارای طرح رنگ بنفش/سفید است. تزئینات طلایی نیز برای مطابقت با رنگ طلایی فلورسنت جدید وجود دارند. صفحه‌نمایش مرکزی ۱۵٫۶ اینچی از قابلیت تقسیم صفحه پشتیبانی می‌کند و ناوبری، بازی‌ها و فیلم‌ها را نمایش می‌دهد. نمایشگر کیلومترشمار ۱۰٫۲۵ اینچی نیز در آواتر ۱۱ وجود دارد. همه مدل‌های آواتر ۱۱ مدل ۲۰۲۴ اکنون دارای سیستم صوتی Meridian با ۲۵ بلندگو هستند.

صندلی‌های مدل قبلی آواتر ۱۱ باعث ناراحتی برخی از افراد در طول سفر‌های طولانی‌تر می‌شد. با این حال، مدل ۲۰۲۴ دارای چرم نرم‌تر بوده و مشکلات قبلی را از بین برده است. علاوه بر این، تمامی نسخه‌های این خودرو به صندلی‌های جلویی با جاذبه صفر مجهز شده‌اند، در حالی که صندلی‌های عقب سردکن و گرمکن را برای سواری مجلل‌تر فراهم می‌کنند.

جدیدترین مدل‌های آواتر ۱۱ دارای سیستم پیشگیری از برخورد همه‌جانبه هستند. هنگام حرکت بین سرعت ۳۰ تا ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت، سیستم پیشگیری از برخورد با موانع جانبی (LOCP)، با هدایت خودرو به خط اصلی خود در صورت شناسایی مانع به راننده کمک می‌کند. این امر از برخورد در هنگام تغییر لاین جلوگیری می‌کند.

آواتر در سال ۲۰۱۸ توسط Changan New Energy و نیو تأسیس شد. نیو بعداً کناره‌گیری کرد و CATL جایگزین آن شد که اکنون ۱۷ درصد از شرکت را در اختیار دارد. چانگان ۴۰ درصد از سهام را در اختیار دارد و هواوی تامین کننده اصلی آن است.

دیگر خبرها

  • فیلم| نمونه ای از حفظ حریم‌ خصوصی هنگام عبور قطار از مناطق مسکونی
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • (تصاویر) شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • هوش مصنوعی گوگل معلم زبان انگلیسی می‌شود
  • طراحی جدید یوتیوب پس از انتقاد‌های شدید از دسترس خارج شد
  • ووشوکار ایرانی طلایی شد
  • تشخیص گرایش سیاسی افراد از روی چهره‌شان توسط هوش مصنوعی
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی