Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی جهان نيوز، رضا صفری: در ماجرای فیلتر تلگرام، دولت به در و دیوار زد و بودجه خرج کرد تا تلگرام را زنده نگه دارد. گویا باز هم پاشنه در به همان سوی قدیم می چرخد و این بار هم نوبت اینستاگرام است تا دولت برای آن هزینه کند و مدتی هم از این طریف افکار عمومی مشغول شوند.

به گزارش جهان نيوز، اخیراً سید ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی، در خصوص مذاکرات با اینستاگرام گفته است: «مذاکرات در برنامه وجود دارد ولی از پیشرفت و جزئیات آن اطلاعی ندارم و این موضوع توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دنبال و پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

یک سؤال در اینجا به ذهن می آید که مگر دولت در برجام و یا غیر آن، تعهدی به غربی ها داده که حاضر است تا این اندازه برای زنده نگه داشتن چنین شبکه های که به نوعی جاسوس افزارهای دشمن هم هستند، دست و پا بزند؟ قضیه چیست که محتوای مذاکره با تلگرام هنوز هم مخفی مانده است؟ در حالیکه هیچ عقل سلیمی نمی پذیرد در دنیای امروز، با دست خود برویم و مستعمره مجازی آمریکا شویم، به چه دلیل دولت دوازدهم  اصرار دارد که هر طور شده این شبکه های اجتماعی خارجی و کمک کننده به دشمن در کشور حضور داشته باشند!؟
 
اما چند نکته در این باره بخوانید:
وزرات ارتباطات بارها نشان داده که درک صحیح و دقیقی از نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در دنیای امروز و به خصوص منافع کشور ندارد. باید توجه شود که شبکه اجتماعی در دنیای امروز یعنی، امنیت، فرهنگ، اقتصاد،تربیت نوجوان و جوان، تربیت افکار عمومی و ...

آیا راضی می شویم که مدیریت و جهت دهی این موارد را دو دستی تقدیم امثال اینستاگرام و تلگرام کنیم؟ قابل انکار نیست که اینستاگرام و تلگرام از سال ها پیش و با حمایت ناخواسته دولت، پروژه تغییر سبک زندگی ایرانی اسلامی را کلید زده اند. آمار وحشتناک طلاق در سال های اخیر، رشد آسیب های اجتماعی و سست شدن بنیان خانواده ها را نمی توان جدای از این قضیه تحلیل کرد.
 
علاوه بر این، وزیر ارتباطات که به ظاهر نمایش های یک طرفه حق الناس و شفافیت در رسانه های محبوب خود راه انداخته، باید به طور شفاف برای مردم توضیح دهد که مسائلی مانند Data mining (داده کاوی) و خروج Big data  (اطلاعات حجیم) و میلیاردها بسته اطلاعاتی از کشور، امکان مهندسی اطلاعات و ارتباطات، تسلط بیگانگان بر ارتباطات و اطلاعات مملکت -که بر اساس مسلمات فقهی، قانونی و عقلی  اشکال دارد- ، حذف محتوای داخلی، عدم امکان جریان سازی به نفع جبهه انقلاب – به دلیل مدیریت و مسدود کردن محتواها – و ده ها مورد مشکل دار دیگر، چگونه از طریق مذاکره با  پیام‌ رسان اینستاگرام و شبکه های کمک حال دشمن قابل حل است؟

آیا می توان بر سر بودن یا نبودن خود هم با دیگران وارد مذاکره شد؟ آیا سربازان سایبری آمریکا قول شرف می دهند که به ایران آسیبی نرسانند و از اطلاعات ما سوء استفاده نکنند؟!

نصرالله پژمانفر، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، درباره وعده کنترل کردن تلگرام از سوی وزیر ارتباطات قبلاً در مصاحبه ای گفته بود: «روزی در جلسه شورای عالی فضای مجازی، آقای جهرمی اعلام کرد ما قدرت کنترل تلگرام را داریم؛ با مدیران آنها صحبت کردیم و می‌توانیم با یک پیامک تمامی نگرانی‌های خود را برطرف کنیم!»

ولی دیدیم که برخی ادعاهای آذری جهرمی درست از آب در نیامد و کشور از نظر امنیتی، فرهنگی و اقتصادی دچار آسیب ها و تهدید های بزرگ هم شده است.

بسیار مضحکانه است که وزارت ارتباطات ما برود و از یکی از زیر مجموعه های فیسبوک یعنی اینستاگرام تعهد بگیرد که از اطلاعات کاربران ایرانی سوء استفاده نکند و یا اینکه به قوانین کشور احترام بگذارد. فیسبوک همان شرکتی است که حتی در خود آمریکا و اتحادیه اروپا هم در مورد آن بحث و جنجال وجود دارد. این خاطره باید مرور شود که اسرائیل به فارسی (صفحه رسمی وزارت امور خارجه اسرائیل) بعد از انتصاب رئیس ‌جدید اینستاگرام در سال گذشته می‌نویسد: «آدام موسری به عنوان رئیس‌جدید اینستاگرام منصوب شد. موسری که یک یهودی اسرائیلی است، این هفته توسط فیسبوک به عنوان مدیر جدید این شبکه اجتماعی پرطرفدار معرفی گشت. برای او آرزوی موفقیت داریم.»بنابراین به راحتی می توان حدیث مفصل از این مجمل خواند.
 
به تازگی آلمان اعلام کرده است که تحت تأثیر احتمال نفوذ و دسترسی مقامات امنیتی و سیاسی آمریکا، استفاده از نرم افزار مایکروسافت آفیس 365 (Microsoft 365 Office 365 &) در تمامی سازمان‌ها، ادارات، مدارس و دانشگاه‌های این کشور ممنوع خواهد بود و کاربران در صورت استفاده از آن یک کار غیرقانونی انجام خواهند داد. راه دور نرویم، یکی از بحث برانگیزترین اتفاقات در ماه های اخیر، تحریم شرکت چینی هواوی توسط دولت آمریکا بود. یکی از مهمترین دلایل این تحریم، در کنار مسائل سیاسی و جنگ اقتصادی، مسائل امنیتی است. جالب این که بنیاد خلاقیت و فناوری اطلاعات در آمریکا هم هشدار داده که ممنوعیت‌های صادراتی کاخ سفید بر علیه هواوی  به کاهش درآمد صادراتی ۵۶ میلیارد دلاری و از دست رفتن ۷۴ هزار فرصت شغلی در پنج سال آینده منجر می‌شود.

خوب است علاقه مندان به غرب، در اینجا حداقل کمی غربی فکر کرده و دقت کنند که آزادی و رقابت بازر آزاد مورد ادعای غربی ها افسانه ای بیش نیست و آنها هم می فهمند که  مسائل حیاتی از نظر آنها، به هیچ وجه شوخی بردار نیستند.
 
خبر مذاکره با اینستاگرام، دوباره ماجرای تلگرام و وقت کشی وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی و سرانجام عقب ماندن کشور از فناوری های نوین ارتباطی و اطلاعاتی را به ذهن متبادر می کند. حمایت های پیدا و پنهان وزارت ارتباطات در ماجرای هاتگرام و تلگرام طلایی و حمایت و جهت دهی قابل تأمل مرکز ملی فضای مجازی از این دو پوسته تلگرامی، هم به پیامرسان های داخلی ضربه زد و هم باعث شد که تمام رشته های ریسیده شده یک شبه پنبه شود و دشمن با یک انگشت اشاره طومار آنها را در هم بپیچد. نکند که این بار هم به جای حمایت و تکیه بر نخبگان IT  کشور موجب فرار مغزها شده و  این بار اینستاگرام طلایی نقش گوساله سامری را بازی کند.

باید به آقای فیروز آبادی گفت که قطعا بخش مهمی از وضعیت تأسف بار فضای مجازی کشور محصول برخی سیاست‌های غلط در شورا و همچنین وزیر ارتباطات است. امروز اطلاعات حساس مردم و کشور توسط پیامرسان های خارجی به دست دشمن می رسد و بسیاری از فرزندان این مرز و بوم طبق محتواهای دشمن تربیت می شوند. شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام بر جامعه مسلط شده و در واقع برای دشمن سرباز تربیت می کند و غالباً برخی تصمیمات و تعلل های مسئولین این مسیر را برای دشمن هموار کرده آنهم در حالیکه وظیفه ایشان حمایت واقعی از پیامرسان های داخلی است. کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۹۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الحوثی: وحشی‌گریِ آمریکا در حمایت از اسرائیل به حدی است که دانشجویان را سرکوب می‌کند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از المیادین، عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنرانی امروز پنجشنبه خود تاکید کرد: هیچ کجای دنیا فجیع‌تر از جنایاتی که رژیم صهیونیستی در حق ساکنان نوار غزه مرتکب شده به وقوع نپیوسته است. این رژیم اقدام به مثله کردن پیکر‌های فلسطینی‌ها و سرقت اعضای بدن آنها در گور‌های دسته جمعی کرده است. این گور‌ها به تازگی در داخل بیمارستان ناصر کشف شده اند.

وی در ادامه افزود: دشمن صهیونیستی بیمارستان‌های نوار غزه را به گور‌های دسته جمعی تبدیل کرده و با خون سردی کامل دست به کشتار کادر درمان و بیماران می‌زند. صهیونیست‌ها از صدا‌های ضبط شده درخواست کمک و فریاد‌های کودکان که از پهپاد‌ها پخش می‌شود استفاده می‌کنند تا فلسطینی‌ها را به محل مورد نظر کشانده و آنها را هدف قرار دهند.

رهبر انصارالله یمن تصریح کرد: دشمن صهیونیستی از تمام راه‌های مختلف برای نسل کشی ملت فلسطین از جمله گرسنه نگه داشتن آنها و گسترش بیماری‌های واگیردار در نوار غزه استفاده کرده است.

وی در ادامه افزود: این جنایات رژیم صهیونیستی و کشتار و ویرانی در غزه با حمایت تمام قد آمریکا صورت می‌گیرد. این کشور در محاصره نوار غزه، گرسنه نگه داشتن ساکنان این باریکه، کشتار آنها و جنایت نسل کشی شریک است.

عبدالملک الحوثی تصریح کرد: دشمن صهیونیستی تلاش دارد از به اصطلاح اعیاد یهودیان برای حمله به مسجدالاقصی و تعرض به این مسجد و نمازگزاران فلسطینی سوء استفاده کند. در کرانه باختری نیز شاهد عملیات بی سابقه مصادره اراضی فلسطینی‌ها توسط دشمن صهیونیستی طی ۳۰ سال گذشته هستیم. تجاوزات صهیونیست‌ها در این منطقه به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: عنوان یهودستیزی در کشور‌های غربی تنها زمانی استفاده می‌شود که مساله به دشمن صهیونیستی مرتبط باشد. در آلمان قصد دارند قانونی تصویب کنند که صرف انتقاد از دشمن صهیونیستی یهودستیزی تلقی شود. هر کس که خواهان توقف نسل کشی فلسطینی‌ها باشد در غرب به عنوان یهودستیز معرفی می‌شود. حتی برخی افراد در داخل مجلس نمایندگان آمریکا بمباران ملت فلسطین با بمب‌های هسته‌ای را تایید کردند.

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: تمام حقوقی که آمریکایی‌ها در قبال دانشجویان دانشگاه‌های این کشور قائل بودند بعد از درخواست برای توقف نسل کشی فلسطینی‌ها از بین رفت. دولت آمریکا امروزه دانشگاه‌های این کشور را به پادگان تبدیل کرده و دانشجویان را دستگیر می‌کند.

عبدالملک بدرالدین الحوثی در پایان گفت: رئیس جمهور و مقامات آمریکایی معترضان در دانشگاه‌های این کشور را تهدید به برکناری و اخراج کرده اند. آمریکایی‌ها حتی به قانون‌ها و شعار‌های خود در خصوص دموکراسی و آزادی بیان نیز پایبند نیستند. وحشی‌گریِ آمریکا در حمایت از اسرائیل به جایی رسیده که هرگونه تجمع مسالمت‌آمیز ضداسرائیلی در داخل آمریکا را با سنگ‌دلی سرکوب می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • امیرعبداللهیان روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • تبریک امیرعبداللهیان به وزیر خارجه آفریقای جنوبی
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • وزارت راه تکلیف جاده‌های ترانزیتی اردبیل را مشخص کند
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • سید الحوثی: اسرائیل از تاکتیک های جدیدی برای کشتار ملت فلسطین استفاده می کند
  • الحوثی: وحشی‌گریِ آمریکا در حمایت از اسرائیل به حدی است که دانشجویان را سرکوب می‌کند
  • سید الحوثی: آمریکا شریک اسرائیل در تمام جنایاتش علیه فلسطینیان است